söndag, september 23, 2007

På allmän begäran...

Den värsta formen av pannknack (huvudvärk) har bekämpats och tiden är nu mogen för att börja analysera dagens viktiga match i division 6 södra Hälsingland. Han Karlsson tyckte att det var väl värt att kommentera denna fotbollshändelse. Och när Kapten Karlsson talar, då lyssnar man. Tabelläget är aningen kritiskt. En vinst i dagens match mot Sandearne 2 är ett måste och helst ska det även bli seger i den avslutande matchen mot Skog.


Enligt uppgift så ska det bli seger idag då Trönö 2 ställer ett mycket starkt manskap på banan. Självklart med Kapten Karlsson som nav i det stora fotbollshjulet. Och apropå Kapten Karlsson.
Bjuder här på en exklusiv bildserie där vi ser Kaptenen själv "in action". Här ser vi tydligt att han sällan använder sig av något löpsteg. Han är så pass rutinerad att han oftast läser spelet så bra att löpsteg i de flesta fall är överflödigt.

Men däremot så kan man se att han har ett mycket fint och effektivt promenadsteg som jag anser är en av hans största tillgångar som fotbollspelare. Den absolut största tillgången är att han har en vänsterarm som är som skapt för att bära kaptensbindeln. Den passar perfekt. Inte för tight och inte för slappt. Det här inger förstås respekt.



Med en spelsugen Kapten Karlsson på banan så kan det inte bli annat än seger i dagens match. Om dessutom pappa Karlsson, även kallad Twisted Christer, vaktar den ena linjen med sin flagga så ser det sannerligen ljust ut inför dagens match.

Vill också tillägga att dessa bilder självklart är tagna från en position på huvudläktar´n.


Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.