söndag, september 02, 2007

Våra sista hopp

Nu är den här.
Den sista VM-dagen.
Nu blir det sådär satans tomt som det alltid blir efter att det har varit ett intressant mästerskap. Många timmar framför teven har det blivit och nu rycks allt det bort. Hux flux bara.

Vi har trots allt en del att se fram emot under denna sista dag. En liten besvikelse har det varit. Inte resultatmässigt, vi har sett många bra insatser. Med däremot medaljmässigt. Tre fjärdeplatser så här långt. Och det jävliga är att det finns stor risk för att det kommer två fjärdeplatser till idag.

Kajsa Bergqvist går för en gångs skull in i en höjdhoppsfinal som lite av en outsider. Kan nog passa henne för tillfället. Och faktiskt så tror jag inte att hon hamnar på den nesliga fjärdeplatsen. Jag tror hon hoppar till sig ett silver när hon klarar höjden 2,01. Den långa Vlasic vinner guldet på 2.06. Trea blir någon av ryskorna. Kanske Slesarenko.

Sen har vi spjutet med den nya stjärnan. Han som sa att kvalet var som att gå ut med hunden. Hmm. Lovar stort. Arvidsson. Har han en riktigt bra dag och ökar på sitt personbästa så kan det räcka till medalj. Men. Jag tror att han kommer att kasta strax under 86 meter vilket idag kommer att räcka till en 5:e plats. Det är självfallet bra, men ingen medalj. Och fan ingen fjärdeplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.