söndag, mars 16, 2008

I väntan på nästa...

Bandysäsongen tog slut igår. Omkring 15:15 var säsongen slut. Då hade Edsbyn en 5-1 ledning i finalen mot Sandviken och hade redan avgjort. Fantastiskt kul för Edsbyn och dess anhängare. Åt helvete trist för oss andra. Vi som ville se en bandykamp i finalen. Vi fick se en match som varade i ungefär fem minuter. Jag var riktigt förbannad på Sandviken som gjorde säsongens sämsta insats i den viktigaste matchen. Edsbyn var bra, visst. Men man hade heller inte mycket till motstånd. Första halvleken var det närmast pinsamt. Som han Kuben Olsson sa till TV-mannen i pausen, en stor ledning som vi inte har behövt gjort mycket för att få.


Men för all del, grattis Edsbyn, till femte raka guldet. Det är bara att lyfta på hatten och låta sig imponeras. För samtidigt som SAIK var i det närmaste usla så visade Edsbyn upp en ohygglig effektivitet, speciellt i den första då man satte allt! Fyra års finalrutin gör tydligen mycket. Det var också det jag hävdade i mina införtips. Sandviken var skärrade och nervösa över stundens allvar. Edsbyn tryckte på "PLAY" och lät det rulla på. Detta gjorde att det var Edsbyn som återigen fick fira på banketten på slottet.

Alla bybor som smygläser här ska få en överraskning senare. Det tycker jag att ni kan vara värda. Vet inte hur många det handlar om men jag vet att han ///björn springer här och tisslar och tasslar ibland. Håll utkik.

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Bilden ser ut som 4 mæn som firar att de fyller 65 och går i pension. Finns det alltså aktiva bandyspelare på denna bild. Snacka om att åldras i førtid.

    SvaraRadera
  2. Bilden ser ut som 4 mæn som firar att de fyller 65 och går i pension. Finns det alltså aktiva bandyspelare på denna bild. Snacka om att åldras i førtid.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.