fredag, april 18, 2008

Nedräkningen - 9 dagar kvar

9 dagar kvar

Idag blev nedräkningen lite sen och det är i detta nu nästan bara 8 dagar kvar. Skitsamma. På barnfronten intet nytt, åtminstone inte när det gäller själva födandet. Värt att notera är att Annas kraftiga sammandragningar som pågått i tre månader har minskat ganska kraftigt. Man får en liten känsla av att det kanske är lugnet före stormen. Vet inte, är trots allt ingen expert på området. Men det kan vara skönt för barbamamma att få det lite lugnt mot slutet, innan det sätter igång på riktigt. Och det har innebär också att Anna kan aktivera sig lite mer än tidigare vilket i sin tur har resulterat i två nya laddningar med bakning. Frysen är hyfsat fullproppad med godsaker så nu börjar vi bli redo för alla anstormande släktingar som ska komma och säga hallå till den nye. Dessutom så firar jag själv födelsedag imorgon.

På prylfronten så har det hänt grejer idag. Skötbordet är nu på plats i badrummet på övervåningen. Efter lite målning så är det nästan som nytt, nåja. Det hamnade kanske inte exakt i den positionen som vi önskade. Det var dock av praktiska skäl. Ville gärna skruva fast det i befintliga reglar för att slippa använda mollyskruv, som gör betydligt mer skada på väggen. Därför hamnade det lite längre åt vänster än vad som hade varit optimalt. Men det är en världslig sak.

Stort tack till den blivande farfadern för hjälpen med upphängningen. Hade varit besvärligt att klara på egen hand då skåpet väger en hel del.

På bilden saknas förstås dyna för junior att ligga på.



Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.