söndag, augusti 31, 2008

Dagens Analys av gårdagens

Lovade ju att vidareutveckla matchanalysen från igår och ska självklart försöka med det. Som vanligt när det gäller träningsmatcher så har man inte så höga krav. Det viktiga är att man får se att det ser ut att fungera någorlunda. Och är det som igår, det allra första passet på fullstor plan, så är kraven nästan obefintliga.


Trodde nog att Bollnäs igår skulle dra det längsta strået, i huvudsak för att man gjorde sitt sjätte pass på fullstor is och dessutom sin andra match. Faktorer som brukar väga oerhört tungt i detta tidiga skede av säsongen. Men det märkliga var att det som Bollnäs borde vara mycket bättre på just nu, positionsspelet och att hitta ytorna i speluppbyggnaden, det var istället Broberg överlägsna på. Jag kan inte minnas att det någon gång sett så bra ut så tidigt. Okej, det kanske inte var något monstertempo, men grabbarna hittade varandra förvånansvärt bra och vi bjöds på några riktigt fina anfall. Tänker främst på anfallet som gav 3-0 där bollen gick på ett snöre och slutade med att både 81:an och 10:an var soprena framför mål.

Som vanligt så ska man ej dra för stora växlar på tidiga matcher men det här bådar gott inför säsongen. Bollnäs var likbleka och mäktade med två avslut och i sanningens namn så var det närmare 10-0 till Broberg än 3-1. Och egentligen så spelar det ingen roll vilken årstid det är, det är alltid skönt att dänga Bollnäs!

Ikväll väntar Vodnik. En match jag hoppar över.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.