söndag, september 21, 2008

Summerar cuphelgen

Tänker försöka att inte bli så långrandig i det här ämnet. Vi kan kort och gott nöja oss med att säga att helgens Champions Cup för Brobergs del inte varit någon fullträff. Det verkar som att grabbarna bara var intresserade av en match och det var derbyt mot Bollnäs som man vann med 6-4 på fredagskvällen. I övrigt har det vara slätstruket och slött.

Visserligen har man stött på bra motstånd och det är inte direkt nån skam att förlora mot Dynamo Kazan. Siffrorna har ju däremot kunna vara lite mindre. Att man sen verkade bry sig föga om resultatet i placeringsmatchen mot Vänersborg gör mig upprörd. Vänersborg ska vi slå. Vänersborg ska vi alltid slå.

Nu är det ju som känt inte i september vi ska vara bra. Det som är oroande är dock hur det varit ställt med vilja och inställning under helgen. Det mest positiva från turneringen är Stefan Larssons målskytte, för närvarande ligger han på en andraplats i skytteligan med nio mål. Kanske blir nerpetad under finalens gång.

I övrigt så är det dassålågens banangula gäng Vetlanda som imponerat mest. Tredjeplats är inte dåligt i den här cupen och Claessons mannar har uppenbart hittat en tidig höstform.

Vad vi gör?
Vi bryter ihop, tränar hårdare och kommer igen!
Svenska Cupen nästa.

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.