måndag, december 29, 2008

Scannar bilder

Har inte så mycket att säga för tillfället. Sitter mest och tittar på gamla foton och scannar in en del. Hittade den här bilden och tyckte den var lite festlig. Det är jag och min kusin, han Charlie Bullit. Vi är på gårdsplanen hemma hos mormor och morfar i Storsjön, Trönödal. Paradiset på jorden, tyckte vi alltid. Krocketmatch på schemat och det ser kanske ut som om jag försöker dräpa min yngre kusin. Något jag dementerar då jag faktiskt gillade den mannen redan då, som liten pojk.

Vi har efter överläggningar nog enats om årtalet och kommit fram till att det är 1986, med en liten reservation för att det kan vara 1987. Våren är kommen, vilket man ser på vitsipporna i dikeskanten. Foto stod med 99% säkerhet morfar för. Huvva, vad mycket kul vi har haft där i Storsjön genom åren.



Nu har jag bara en liten önskan om att någon talar om för mig, mycket pedagogiskt, hur jag kan få till lite roligare och mer tidsenliga ramar runt bilden. Skuggningar, runda kanter eller vad som helst. Det enda jag får till i Photoshop är dessa tråkiga ramar i olika färger. Hjälp mig, ty jag är hopplöst vilse i Photoshop.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.