torsdag, april 16, 2009

På förändringshumör

Nu sitter jag här och fnular på att bygga om bloggen igen. Har testat en del olika utföranden på en annan, hemlig blogg. Kanske har jag fått till något bra. Vågar inte riskera att ändra alltför mycket i koden på den här, av tidigare erfarenheter. Därför testar jag på en annan först.

Jag blir lite trött på mig själv. Varför får jag emellanåt känslan av att jag måste ändra på något? Varför duger det inte som det är? Innehållet ändras ju inte, varken till det bättre eller till det sämre, för att jag ändrar lite på utseendet. Det är bara en känsla. Den där sköna känslan av innovation. Förändringens friska vindar. Eller är det bara fråga om rastlöshet? Kommer jag någonsin att luta mig tillbaka och bara vara nöjd?

Det som främst ligger mig i fatet är att jag är ganska hjälplös när det kommer till webdesign. Jag skulle exempelvis aldrig klara av att skapa mig en helt egen bloggmall. Jag sitter mest och väljer av de befintliga och ändrar i koden, lite på chans. Ibland lyckas det, ibland inte. Oftast inte. Finns det inte någon fena därute som kan erbjuda sig att snickra ihop något utifrån mina önskemål? Jag betalar dåligt.
---
Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

 1. Har man bra text så läser man hur än det ser ut. Det övriga skall såklart inte röra till det för oss äldre....
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Nej, jag menar det. Men likförbannat...

  SvaraRadera
 3. Just, en blogg e en blogg och texten e ju viktigast. Gillar inte när reklam m.m. tar mer plats å man får leta texten.
  Själa kod brukar gå fortast.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.