onsdag, maj 20, 2009

Dagens Fynd - kanske

Nu blir det intressant, för somliga åtminstone. Speciellt för han josepzohn. För en tid sedan, närmare bestämt i november 2007, visade jag upp en bild på ett skithus här. En bild jag hittade på Dibis.se, föreställande ett sexkantigt jättedass beläget någonstans i Ljusnebygden.

Har förgäves letat efter detta skithus, utan framgång. Det verkar ha blivit jämnat med marken tyvärr. Enligt uppgifter jag har hört ska det även ha funnits ett likadant skithus på ett annat ställe i samhället. Detta har jag heller aldrig sprungit på. Tills idag. Tror jag. Det kan ju förvisso vara just det här vi ser på den gamla bilden också, det förtäljer inte historien. Men visst fan är det en likadan byggnad!

Givetvis var det låst. Låst och bommat så in i...Fönstren satt för högt för att låta sig spanas in i. Jag måste återvända. Med mig då behöver jag ett annat objektiv till kameran och en dyrk, kanske.
***
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

 1. Detta kallar jag skillnad :), nu börjar gåshuden bränna!
  Jag hoppas nu att du kan komma närmare och närmare och kanske t.o.m. komma så nära att du känner tumstocken i din högra hand??
  Du hajar va!!

  Numera kan tydligen inte ens några vajande grässtrån hindra dig :)))
  Wunderbaumalaainen!

  Snart närmar ju sig med stormsteg årets Dassgala, då årets dasspottare ska utses till toner av ljuv och fjölig och nu fattar du ju hur nära du är första platsen hahahahaha :)

  SvaraRadera
 2. Nära kom jag. Men jag hade ju fel objektiv på kameran. Måste byta till nästa gång.

  Tumstocken?? Vill du ha måtten?

  Jag måste ta mig in i bygget! Måste få bekräftat!

  SvaraRadera
 3. Ja det skulle vara oerhört lysande om jag fick några grundmått!
  Huset är ju åttkantigt, så ett mått på hur breda sidorna är vore kanon.
  Sidornas höjd, dörrarnas bredd ... resten kan man sen måtta!!!

  Härligt!!!

  SvaraRadera
 4. Du kanske kan identifiera den grundsten som är på gamla bilden, vid gubben. Strukturen på den är ju kvar i buskarna om det är samma skit.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.