Hade lunchdejt med familjen Pacman idag. Det var trevligt. Vi samtalade om ditten och datten och provade olika ketchupsorter. Men visst är det ett elände när man steker korv eller bacon och det stänker skållhett fett från stekpannan. Skvätter upp på armarna när man vänder de sabla korvskivorna.
***
Läs även andra bloggares åsikter om pacman, mat, korv
Vet inte om Pacman bryr sig om ketchupsorter, men den kanske bryr sig mer om, hur flaskorna känns i svalget. Glas eller plast?
SvaraRaderaBåda varianterna faktiskt!
SvaraRaderaAjaj Jansson. Inte lärt sig steka falukorv ännu? :-)
SvaraRaderaLägg korvarna i kall panna och sätt på spisen på LÅG värme. 2an eller högst 3an på en skala till 6 ungefär. Sen steker dom sig gyllenbruna själva.
/Anonyme Roger
Falukorv steker man till middag när man har bråttom, då måste det vara hög värme. Har inte tid att fjösa runt på tvåan...
SvaraRadera