onsdag, juli 08, 2009

Dagens Misstänkta

I sommartider känner jag flåset i nacken. Måste fynda, måste prestera. Dassålågen har önskningar och krav. Ute på en tur idag. Skådade genom snårskogen ett misstänkt ruckel till skithus. Greppade kameran och drog upp strumporna så långt jag förmådde, för nu skulle det passeras eländig terräng.

Meterhöga nässlor, myrstackar och sankmark stoppade mig inte. Jag hade ju spottat ett som jag bedömde som klart byggbart. Besvikelsen total. För inte är väl det här ett skithus? Det ligger gamla madrasser och dynor därinne. Det kan ju visserligen ha varit ett hemlighus en gång i tiden trots det. Man får anta att det tillhörde någon som ville ha det bekvämt på dass.





Nåväl, tänkte jag och åkte vidare, en aning nedslagen. Men bara ett par hundra meter senare vädrade jag något nytt mellan tallarna runt Stenös sandiga terräng. På högra sidan där måste det vara ett skithus.




Gick runt och spanade och det såg ju lovande ut. Men det är ju bommat! Bommat så inihelvete. Till och med fönstren har man spikat igen. Jävla sätt. Så jag vet inte....Kan det vara? Kofot någon?

Jag har ju semester, så sökandet fortsätter. Närmast imorgon. Någon som har något dassigt tips?



***
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

  1. Vet inte ens om mitt eget skithus står kvar i år.Men lite wild west minns jag att det var.

    SvaraRadera
  2. Jag såg ditt. SKITsnyggt!

    SvaraRadera
  3. Snyggt jobbat.
    Svårt att så här på rak fjöl avgöra, men det ser ut som .. det enda som jag saknar är spår efter fjölbänken??
    Men helt klart byggbart!! :)

    SvaraRadera
  4. Svårfjölat, som sagt. Osäkert. Kan ha varit ett, innan det blev skräpförråd. Men det viktigaste var ju att jag brottade mig genom terrängen....

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.