tisdag, september 22, 2009

Detta har hänt

Jag sitter i mitt nya hem, där vi så smått börjar komma i ordning efter flytten i lördags. Internetaccess fick jag först idag, sedan den strulat så till den milda grad att en certifierad yrkesman tvingades göra ett hembesök och byta bredbandsuttaget. Men nu rullar det.

Bloggen har nu legat orörd och vilat upp sig i ungefär, eller ganska exakt, tre veckor. Anledningen till vilan kommer jag säkert att visa i bildformat vad det lider, men jag kan redan nu berätta att det har handlat om en del renovering. Det mesta är klart, men lite återstår.

Jag slängde ett öga på besöksstatistiken och det är märkligt, men besöksantalet under den här oskrivna perioden ligger på ungefär samma som vanligt. Det finns två scenarier:
 1. Ni läsare är så trogna att ni har surfat in varje dag i förhoppning om att jag äntligen klämt ur mig ett inlägg igen, men blivit besvikna varje gång.
 2. Ni läsare har surfat in varje dag för att säkerställa att jag inte har klämt ur mig något inlägg och därmed kanske hoppat av bloggtåget. Och ni har därmed blivit glada varje gång.
Jag vet inte vilket alternativ som är korrekt. Men jag hoppas på det första.

6 kommentarer:

 1. En liten kommentar. Hej igen!

  SvaraRadera
 2. Bäst att inte verka så överväldigad inför återkomsten...


  ...:)

  SvaraRadera
 3. Johnny: Tack!

  Björn: I allra högsta grad. Men jag har inte hunnit sett nån bandy alls ännu. Lite svagt.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.