tisdag, november 17, 2009

Dagens Bandytips

Nu är det färdigsnaskat på den härliga gottepåsen vi serverades i fredags kväll. Nu är det ny omgång som gäller. Och ikväll ska vi till Lidköping och möta obesegrade Villa i ett förmodat monsunregn. Senast vi var där nere gick det bra. Väldigt bra till och med. Nu leder Villa serien och är obesegrade men min tes är att någon gång förlorar också Villa och ikväll är ett alldeles ypperligt tillfälle. Jag testar ett tips, som vanligt.

Falun - Hammarby 3-12
Sirius - Vänersborg 5-3
Bollnäs - Sandviken 4-6
Kungälv - Vetlanda 2-6
Haparanda - Katrineholm 8-4
Villa - Broberg 5-5

Villa har en stor akilleshäl. 97% av offensiven går igenom de båda pojkarna Andersson och Jesper Bryngelsson. Neutralisera dessa tre och mycket är vunnet, för att inte säga att allt är vunnet. När det funkar för dessa tre är det ju dock en annan femma. För vår del så gäller det att behålla fredagsmatchens härliga fart så har vi väldigt stora chanser till poäng. Betydligt bättre chans än vad Svenska spel-oddset 6.25 tycker att vi har...Tackar, tackar!

3 kommentarer:

  1. Bollnäs-Saik: Det blir minst 5-5

    SvaraRadera
  2. Hmm. 0-2 just nu efter fyra minuter.

    SvaraRadera
  3. o-2, ingen vaken:) Men du hade även kunnat få rätt med dina siffror omvänt. Man bränner, och bränner. Inneffektivt i straffområdet, som vet inte vad... Jag tappade räkning på Bollnäshörnor och brända kanonlägen till slut. Surt, men bara bandy.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.