fredag, november 06, 2009

Dagens Viktiga

Ikväll är det dags igen. Matcherna avlöser varandra och även ikväll vandrar jag de lätta stegen uppför backen mot Hällåsens huvudläktare. Och ikväll vill jag använda mig av de lätta stegen på hemvägen också. Inte blyskor ikväll. Nej, nej.

Vi får besök av Haparanda och det är kul. Och så här ligger det till. Haparanda ska absolut inte underskattas då de förmodligen är den starkaste nykomlingen på många år. Men, ,vi är bättre och bara ska vinna matchen om vi gör jobbet. Det jobbet vi inte gjorde senast mot Vänersborg. Det är lite av en skräckmatch ändå det här. Och lite känns det som att vi måste vinna ikväll. Märkligt att det blivit så i ett så tidigt skede av säsongen. Men vi tar det. Det gör vi. Tipset i kvällen tre matcher här nedan.

Bollnäs - Kungälv 6-3
Tror att Kungälv kan bita ifrån lite ändå.
Hammarby - Edsbyn 5-4
Kan väl kanske lika gärna bli omvänt
Broberg - Haparanda 5-5
Jag ger det chansen i en match till. Det taktiska tipset alltså.

En annan rolig grej med kvällens match är att en gammal Brobergshjälte återvänder till Hällåsen, dock i fel tröja. I Haparanda återfinns världens bäste försvarsspelare Markus Hiukka, som har fyra säsonger i Broberg bakom sig. Det ska bli kul att se honom i aktion igen. Jag träffade honom förra hösten, på en läktare i Ljusdal, och han berättade då för mig att den här hyllningen jag skrev till honom när han lämnade Broberg, den har han utskriven, inramad och upphängd på väggen. Det värmde att höra.

Knappt fem timmar kvar till avslag och jag sitter här och funderar på att göra som han josephzohn sa. Att åter gå till huvudläktar´n. Det gör jag. Kolla bloggnamnet. Nu är det tillbaka! Kan bara vara positivt i dessa tider.

2 kommentarer:

  1. Aha du fegade ur .. alltså inte det där med det nygamla namnet, namnet är bra, namnet är skitbra, namnet är bäst, men det jag tänkte på var tipset. Jag som trodde du skulle slå till med 6-4 till Kalsongerna!!
    Fega ur så här mot ett tippat bottenlag???

    SvaraRadera
  2. Som sagt, du känner till taktiken. Haparanda har också Markus Hiukka i laget och inget lag med den spelaren i är dåligt.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.