lördag, november 28, 2009

Helvete

Ja, HELVETE! Lär dig skillnaden på de olika sidorna av mållinjen, Håkan Sjösten. Den sidan närmast målnätet räknas normalt som "målsidan". Jag kräver omspel.

7 kommentarer:

 1. Som Hanebo så vackert uttryckte sig, "ni är inte alltid av samma åsikt". Läste att du var 500% säker på att bollen var över mållinjen. Jag var ju inte ens där och fick följa händelserna via dator (bloody hell), men att se från en läktare och vara säker på att en boll är långt över linjen, det tycker jag känns riktigt tufft. Har visserligen ingen aning om herr Janssons blickskärpa, men med en domare som (förhoppningsvis) står med näsan ner i linjen och dömer bort "målet" för att bollen inte rullade över den... tror du inte att han ser situationen ännu skarpare? Bollnäs och Broberg är väl inte direkt något favoritlag hos några domare, så jag tror inte att Sjösten skulle vilja gynna något av lagen.

  Väl mött på Hällåsen nästa gång. Då tänker jag fan i mig inte jobba!

  /Shagrath.

  SvaraRadera
 2. Jag har tappat tron på att bandydomare ser något överhuvudtaget. Jag står fast vid att bollen var inne.

  Jag stod på den första läktaren innanför entrén vid ishallen igår. Från den vinkeln såg jag alltså bollen genom nätet på burgaveln. Den var nästan ända inne vid droppnätet så det var inte direkt marginellt heller. Sjösten signalerade för mål, men linjeman korrigerade det naturligtvis. Overruled!

  Med det inte sagt att Broberg säkert hade segrat om den dömts i mål men matchen fick en vändning i det läget.

  På Hällåsen är et vår tur!

  SvaraRadera
 3. Jag tror bara att den var i utsidan på gaveln som vanligt:)
  Vet inte vilken händelse du hänvisar till, men Sjösten brukar ju ha sina egna tolkningar vid mållinjen. Jag har minskat ner på att jämföra enskilda grejor, för hur många skall man annars släpa in i vågskålen? Men visst, ibland är de för stora. Uteblivna straffar är svårt...
  Sjösten var mycket bättre än sist, och höll väl normal standard. Alltså knappt underkänd.

  SvaraRadera
 4. Händelsen jag syftar till var vid en Brobergshörna runt minut 73. Jonas Nygren prickade ribban eller stolpen och Robert Dammbro sköt returen, som var inne men ej dömdes inne. Därefter gjorde Bollnäs 4-4. Tycker i övrigt att det var en okej match av de randiga.

  SvaraRadera
 5. Jansson har rätt, thats it..... Stod på ungefär samma ställe och bollen var inne, och det med god marginal. Matchavgörande?? u tell me :)

  Knekten

  SvaraRadera
 6. Stort att ge dem godkänt i övrigt, Jansson. Måldomarna åter!?

  SvaraRadera
 7. Målkamera är ett alternativ man absolut bör fundera på.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.