torsdag, november 26, 2009

Morgondagens derby

Imorgon är det dags för bandysveriges hetaste derby. Broberg möter Bollnäs på bortaplan och jag är som brukligt nervös sedan ett par dagar. Det är något visst med de här derbyna. Skräckblandad förtjusning. Men genom att läsa om fjolårets möten med Bollnäs skapar jag härliga vibbar.

Nu ska man komma ihåg att Bollnäs är ett annat lag den här säsongen. Ett bättre lag. Egentligen tror jag att hur det sett ut innan är ganska obetydligt inför de här derbymatcherna. Ett derby är alltid nervöst och prestigeladdat och kan sluta hursomhelst. Men jag fortsätter gotta mig i förra säsongens utklassningar ett tag till. Såhär gick det senast på Sävstaås. Klicka på bilderna också för större storlek.

3 kommentarer:

 1. Jag sticker inte ut hakan i förväg och framhäver Bollnäs som självklara vinnare. Absolut inte, för det är ju ointressanta derbyn isåfall. Det går ju inte ut på att "krossa" i förväg, och sen ha matchen som bara en bekräftelse på det. Och det SKALL ju locka publik, för fasiken!

  Men mot Katrineholm kan det vara svårare att undvika sejern är vår före avslag.Har vi inte tur med lokalkonkurrensen i bandyland?

  SvaraRadera
 2. Jo, det är en fantastisk konkurrens. Och Edsbyn är bara trea ;)

  SvaraRadera
 3. Där sa du nåt. Man har lite svårt med att ta upp sådana tankebanor igen.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.