torsdag, november 19, 2009

Typ av hemmafru

Nu har jag städat, hela huset. Känner mig som en typ av hemmafru. Jag tror att jag egentligen gillar att städa. Nej, det gör jag inte, men jag gillar att ha det rent och städat. Och en vanlig effekt av städning är just att det blir rent. Jag städade till tonerna av Imperiets skiva Kickar och hann precis klart i samma stund som skivan tog slut.

Det finns en klok man som heter Kjell Enhager som pratar om städning i en fantastisk film som heter Jag AB. Han poängterar där just det här med att välja synsätt. Folk som inte alls gillar att städa ser framför sig vilket helvete det är att ta reda på röran. En sån person var jag förr. Folk som gillar att städa å andra sidan ser hur jävla bra och rent och snyggt det blir när det är klart. En sån person är jag nu. Det går att förändras. Det finns hopp.

4 kommentarer:

 1. Såna resonemang gillar jag mer än själva städjobbet.Rena rama KBT väl? Jag tror att det även ser renare ut om man har rätt inställning.Skall prova sen...

  SvaraRadera
 2. För mig ser det rent ut när det är nystädat, men ganska snabbt efteråt hänger jag upp mig på ny skit. Städar igen, och igen osv

  SvaraRadera
 3. Inte illa med 7 pannor! :oD Själv satte jag igång lite lätt i augusti men sedan "blev" det uppehåll i ca 1-2 månader med en massa slarv, mest på helgerna. Nu har jag börjat på nytt igen för 2-3 veckor sedan :)

  Btw-> När kommer syster hem?

  SvaraRadera
 4. Jag väntar henne hem inom en halvtimme.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.