onsdag, december 09, 2009

Inte en gång till

Nu räcker det. Det får vara bra med de hedersamma förlusterna nu. Ikväll blev det en till med uddamålet mot suveräna Sandviken, trots ledning med 2-0. Jag såg ju inte matchen men här är ett par utdrag för Arbetarbladet:

  • "Att Broberg ledde med beskedliga 2–0 efter 50 minuter handlade mer om tur än om bra försvarsspel från SAIK:s sida. SAIK var tamt och lamt och steget efter för det mesta. Broberg å andra sidan åkte skridskor och var helt överlägset stora delar av matchen".
  • "Broberg tryckte på och de sista tio minuterna var det än en gång spel mot ett mål. Joel Othén storspelade i SAIK-målet och räddade två poäng åt SAIK".

Så det känns ju lite surt ändå det här. Men ändå skönt att grabbarna visar upp en bra stabilitet. Ingen match såhär långt har slutat med mer än två måls förlust i arslet. Och runt hörnet väntar annandagen och då ska vi ta en gruvlig revansch på Sandviken, det lovar jag. Och ikväll var väl första gången Christoffer Edlund gick mållös av planen?

1 kommentar:

  1. Det här är väl typiskt Saik? Fruktansvärt effektiva på ibland minimalt antal chanser. Var kanske en match liknande Bol-Saik som det verkar. Othén är en jävla vägg sådana gånger.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.