torsdag, januari 14, 2010

En förtjusande pryl

Jag fick en jävla läcker pryl i julklapp. En internetradio. En sån här för att vara exakt. Jag har gått och fnulat på en sån här ett tag, men det har liksom inte blivit av. Nu när jag fick den har det liksom inte blivit av att jag har kopplat in den heller, mest beroende på att jag inte ägt ett trådlöst nätverk här hemma. Men det fixade jag idag, efter några turer.

DSC07169

För er som inte är riktigt inbegripna med vad detta är för en makapär så kan jag berätta i korthet. Det här är en liten radio som man pluggar in i eluttaget, slår igång den och låter den identifiera hemmets nätverk. När det är klart kan man njuta av radiokanaler från hela världen. Jag vågar inte ge mig på en chansning på antalet kanaler man har tillgång till då det är enorma mängder från världens alla hörn.

Just nu lyssnar jag till en Classic Rock-kanal från det ljuva Kalifornien. Vid fototillfället spelade radion det fantastiska stycket här nedan. En av mina favoriter med den här gruppen. Jag blev varm i själen. Jag älskar min nya radio. Alla borde ha en sån.

2 kommentarer:

  1. Läcker.
    Har velat ha en länge men de har varit lite för dyra. Må nog tänka över detta ...

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.