onsdag, februari 10, 2010

Det här blir nog för mycket

Mina bandynerver har redan hamnat utanpå kläderna och lär nog förbli där åtminstone till nästa fredag omkring klockan 21.00. Då vet vi vilka som får spela slutspel. Ikväll hade jag räknat med, eller åtminstone hoppats att det skulle vara klart. Nu blev det inte så. Förbannade Haparanda/Tornio höll undan och dängde oss med 3-2. Förmodligen med hjälp av en stor portion tur. Så måste det vara.

Utifrån en liverapportering med information enkom om mål, hörnor och utvisningar har jag ingen bild av hur matchen har sett ut. Men jag gissar att vi var ytterst nära poäng. Det verkar vara snudd på hopplöst där uppe i Haparanda. Men jag är skeptisk. Jag vidhåller att det där gränslaget har ett närmast osannolikt medflyt. Men nu får det vara slut på eländet. Nu måste vi ta två poäng, helst på lördag mot Vänersborg. Och kanske måste vi också ta poäng i den avslutande matchen mot Hammarby. Som sagt, det här börjar bli för mycket för svaga och skadade bandynerver.

4 kommentarer:

  1. Ni kan ju köra samma taktik som mot byn, då går de säkert vägen. Vore ju kul med 3 hälsingelag i slutspel, de var länge sedan.

    SvaraRadera
  2. Du menar taktiken att spela fantastiskt bra bandy? Om det vore så lätt skulle vi göra det varje match.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.