onsdag, maj 05, 2010

Ett par funderingar

Har haft lite funderingar ett tag nu om den här bloggen ska få ta en liten paus. Jag har klivit upp ett steg i hierarkin på jobbet alldeles nyligen. Något som innebär mer jobb och mindre fritid. Och tröttare skalle. Det här med bloggande har liksom lite fallit bort ur mitt dagliga schema. Fullt naturligt.

Men sen tänkte jag att det där med paus är en dålig idé. Jag har testat det förr ett par gånger och problemet med en paus är att det alltid dyker upp ett litet sug efter bloggande och det går rätt fort. Men då tycker man att "har man en uttalad paus så har man". Och det är inget man kan hatta med hit och dit som man känner för. Då blir det ingen korrekt paus. Så därför skiter jag i pausen och väljer istället att ha en mer oregelbunden uppdateringsfrekvens för en tid framöver. Frågor? Nu - True Blood.

4 kommentarer:

 1. Det var praktiskt resonerat. Man skall vara fri som konstnär...

  SvaraRadera
 2. E väl så de skall vara konstnärligt oregelbundet men ändå inte?
  Frågor - Ja.

  SvaraRadera
 3. Jag vill nog ha utförligare förklaring om det där med hiearkin o mindre fritid...... Köper itne anledningen, för det rkävs mer anlednignar om jag ska köpa att inte få gå in o läsa här oftare.....

  SvaraRadera
 4. Denka: Du får gå in här och läsa precis hur ofta du vill ändå. Det finns ett digert arkiv av gamla bloggposter att plöja igenom. Jo, jag har fått en ny tjänst på jobbet helt enkelt och ökar på min arbetstid.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.