söndag, juni 20, 2010

Bollen var ju inne

Hett derby i division 3 södra Norrland idag. Nykomlingen, tillika laget i mitt hjärta Trönö IK, mot kommunkonkurrenten Söderhamns FF. Matchen blev dramatisk och underhållande att följa för de 513 åskådarna. Men fel lag avgick med segern. Okej, sett över 90 minuter var det inte orättvist att Söderhamn vann med uddamålet. Det var dock Trönö som skapade de allra hetaste målchanserna, främst i halvlek ett.

Allra hetast blev det i slutminuten, när hemmalaget faktiskt kvitterade gästernas ledning. Trodde alla- utom domarteamet som valde att blunda just i den sekunden som bollen var över mållinjen, innan den rensades undan. Känslostormar utbröt, både på och vid sidan av planen. Det känns surt, sånt här. Bestulna på en poäng. Ska man aldrig slippa domare som jävlas och dömer fel? Jag går och lägger mig.

2 kommentarer:

 1. Den var helt klart inne , med närmare halvmetern... o att den linjeviftaren inte såg det förvånar mig inte, .... tråkigt......
  Fast att trönö skapade dom allra hetaste är ju en modifierad sanning o kommer mycket från just hjärtat, då man hade två chanser i första som borde vara mål, medan SFF ju var målfarlig på varje hörna o dessutom kom runt ett par gånger på trönös högerkant i första ...
  Men underhållande var det sannerligen, o välkommen tillbaka!!!!

  SvaraRadera
 2. Jag räknade till fyra riktigt feta chanser i första halvlek. Med fina räddningar från DJ som avvärjde. 1: Räddningen på mållinjen av Simon 2: Öskans frispark 3: Ronis jättechans till höger när han dyngade bollen över från tre meter. 4: Sanjins superläge nära högra stolpen efter instick från Christer.

  Kunde varit 4-4 efter den första halvleken. SFF hade väl i princip allt på Trönös högerkant i första, som var alldeles för vidöppen.

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.