söndag, juni 20, 2010

Bollen var ju inne

Hett derby i division 3 södra Norrland idag. Nykomlingen, tillika laget i mitt hjärta Trönö IK, mot kommunkonkurrenten Söderhamns FF. Matchen blev dramatisk och underhållande att följa för de 513 åskådarna. Men fel lag avgick med segern. Okej, sett över 90 minuter var det inte orättvist att Söderhamn vann med uddamålet. Det var dock Trönö som skapade de allra hetaste målchanserna, främst i halvlek ett.

Allra hetast blev det i slutminuten, när hemmalaget faktiskt kvitterade gästernas ledning. Trodde alla- utom domarteamet som valde att blunda just i den sekunden som bollen var över mållinjen, innan den rensades undan. Känslostormar utbröt, både på och vid sidan av planen. Det känns surt, sånt här. Bestulna på en poäng. Ska man aldrig slippa domare som jävlas och dömer fel? Jag går och lägger mig.