tisdag, juni 01, 2010

Kanske är det dags att börja snacka igen?

I dessa bloggtorra tider sköljer ibland ett skriande behov av att blogga över mig. Det försvinner dock ganska snabbt när jag väl tar mig tid att sitta vid hemdatorn. Jag har inte riktigt tid och energi kvar till att kategorisera mina tankar som normalt annars blir till bloggposter. Jag spenderar mycket mer tid på jobbet nu och den tiden jag är där är mer hektisk än tidigare. Vilket resulterar i att jag är rätt nöjd med att inte behöva hantera en stressande dator när jag väl slipper.

Tiden därefter ägnas åt familj och hem. Även där har förutsättningarna ändrats en aning. Främst i form av en liten dotter som drastiskt har ändrat sina sovrutiner. Hon vill inte längre sova i sin säng, i sitt rum. Därav sover hon på min sida i vår säng. Vilket i sin tur innebär att jag är förpassad till soffan. Jag kan visserligen sova i sängen jag också, men jag väljer att sova på soffan. Främst av den anledningen att det är en väldigt mycket behagligare temperatur i vardagsrummet på nedervåningen.

Ja, så ser det ut för tillfället. Sommaren är här och Robin Söderling vinner i Roland Garros. Allt är som det ska i övrigt. Snart är det semester. Eller ja, om en och en halv månad, för att vara exakt.

4 kommentarer:

 1. Du måste putsa linserna och fylla termosen: Det sprang en nalle vid Hunsbosjön igår.

  SvaraRadera
 2. Vid Hunsbosjön också? Det gjorde det ju förra sommaren också, men jag såg bara spår. Vi har ju förresten sålt det stället...

  SvaraRadera
 3. men hallå???? skulel du inte börja snacka igen???

  SvaraRadera
 4. Tänkte det, men det blev inte så jävla mycket snack. Kanske kommer jag igång under semestern?

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.