lördag, oktober 02, 2010

Från en fotokväll i somras

Hittade lite bilder från i somras som jag överhuvudtaget inte har synat i datorn förrän ikväll. Det har glömts bort. Synd, för det fanns några skapliga. Jag och min vän Niklas drog iväg en sväng på cyklarna och plåtade lite i solnedgången. Det var myggigt, kommer jag ihåg.

DSC08037a

Utsiktstornet Oscarsborg som är en symbol starkt förknippad med Söderhamn. Badar i kvällssolen och ser trevligt ut. Hur många gånger har Oscarsborg varit motiv för foto?

DSC08045a

Niklas i lite motljus med en eldig himmel i bakgrunden. Okej, jag har mörkat bilden en aning för att lyfta fram lite bättre effekt. Men det är allt. Gissa förresten vad det är Niklas plåtar precis i det ögonblicket? Ja, just det - Oscarsborg.

DSC08089a

Effekter med rinnande vatten som man aldrig tröttnar på. Vid gamla Kvarnen. Slutartid på 30 sekunder och bländare 20. Ser nu att jag verkar ha haft smuts på linsen. Små fläckar syns i nedre delen av bilden. Men det orkar jag inte klona bort nu. Ja, det är rätt kul med fotografi.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

 1. Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

  Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

  Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

  Denna sida upp!

  Bonus, runt 1500 franska dikter översatta och tolkade av mig:

  Ordgaller

  - Peter Ingestad

  SvaraRadera
 2. Vad vill du egentligen med dessa kommentarer?

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.