tisdag, maj 29, 2007

Sydsvenskt bandyväder

Okej, för att inte deppa ihop totalt över syndafloden som flödar från himlen så väljer jag att kalla det för nåt annat. Sydsvenskt bandyväder. Större delen av föregående säsong präglades av regn och blåst för de stackars hugade bandyvännerna i söder. Har full förståelse till varför man bokstavligt talat skriker efter hallar därnere.

Så, nu känns det lite bättre. Associera till bandy är aldrig fel.

5 kommentarer:

  1. Ja, bandyhallar behövs. Jag är engagerad i klimatfrågan och den påverkar i allra högsta grad det här med bandyhallar. Inget snack om saken.

    Du har rätt i att det framför allt behövs i landets södra delar, söder om den berömda Dalälven, men vilken tror du får hall först - Bollnäs eller Broberg?

    SvaraRadera
  2. Jadu, det är frågan. Det råder ju inga direkta offentliga diskussioner angående hall här i Söderhamn, men jag vet att det diskuteras i klubben. Dock vet jag inte hur långt man är gången i planeringen. Men jag tror att det kommer att dröja ett tag framöver. I dagsläget kan jag inte se hur det skulle finansieras. Men vilka får först....kanske blir Bollnäs då

    SvaraRadera
  3. Japp HSB, 185 för att vara exakt. Jaså, är det flytt på gång? Det är ett stycke schnauzer jag har. =)

    SvaraRadera
  4. Tänk. Jag tror precis tvärtom - att Broberg får hall först. Men du, vad sägs om en jättearena på Moheds flygfält?

    SvaraRadera
  5. Hehe. Ja, det kanske vore nåt. En gemensam hall mittemellan. Då skulle man kunna bygga en "B-hall" i anslutning till huvudhallen. Ett trångt budgetbygge, helt i trä. Fast det är klart, det skulle bli väldigt likt Dina Arena och det vore ju försmädligt.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.