lördag, september 22, 2007

Det är fotboll också

Mitt i denna härliga bandyhelg så är det betydligt viktigare matcher som spelas i en helt annan sport. Kvalstriden i hälsingefyran är den mest spännande. Det stolta blåvitrandiga laget är nästan piskade att vinna mot redan klara seriesegraren Rengsjö för att kunna fixa kvalplatsen. Såvida inte brögänget Ljusne oväntat förlorar mot jumbon Harmånger. Men det ska vi inte vänta oss. Inte alls.


Matchen mellan Trönö och Rengsjö blir en höjdare. För det första så är det derby och för det andra så är det kanske Trönös viktigaste match någonsin. Räknar med att åtminstone hälften av Trönös 900 invånare infinner sig på Rengsjö IP i eftermiddag. Då får vi hoppas att han Tomas "32 mål hittills" Wallgren fortfarande har krutet torrt.

I en annan serie har vi också lokalt intresse. Söderhamn kan idag definitivt säkra avancemanget till division 2. Man åker idag till Smedjebacken och där ska det bli seger.


Kan bli en riktigt härlig fotbollshelg det här.


Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Hörrö jansson, hur kan du inte nämna den superüberdüberintressanta streckstriden i divison 6 södra då? Vi snackar en stenhård kamp mellan 4 av Hälsinglands mindre bra lag som kan sluta nästan hur som helst... Nä nä, istället tar herrn upp söderhamns, i jämförelse ljumma, kamp mot divison 2. Vart har jansson sina sympatier???

    SvaraRadera
  2. Förskräckligt mycket förlåt. Anledningne är ju förstås att jag tar för givet att ni fixar det här. Finns inte anledning att spekulera.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.