måndag, mars 31, 2008

Dags att börja nedräkningen - 28 dagar kvar

Igår var det precis fyra veckor kvar tills Datumet!
Det datum då de säger att vi ska bli föräldrar.
Datumet som gäller är 27:e april. Som de flesta vet så kan det dock bli tidigare och det kan bli senare. Men vi tar sikte på den 27:e.

Därför känns det som att det absolut är hög tid att börja göra en nedräkning på allvar nu. Nu är ju nästan den här dagen slut men skit i det.

Vi börjar nu - 28 dagar kvar

En kort rapport innan vi går in i månaden då det ska ske.
Saker börjar falla på plats. Det mesta är handlat och hemmet börjar bli utrustat för att kunna ta emot en ny familjemedlem hyfsat smidigt. Några saker återstår.

På det personliga planet har det skett mycket under den senaste tiden. Nu börjar man fatta att det verkligen kommer att bli en radikal förändring i livet. Tidigare när jag fastnat i tankar gällande allt som har haft med det kommande barnet att göra så har det känts väldigt avlägset. I nuläget är det lite annorlunda. När tankarna kommer upp till ytan, vilket är väldigt ofta, då blir jag kvar där länge. Rätt som det är så är vårt barn tre år och vill följa med och stå på bandyläktaren. Tankarna skenar en aning med andra ord. Det börjar kännas ohyggligt verkligt. Mammas mage är rätt saftig och det ser ibland ut som en ailen försöker ta sig ut därifrån genom naveln eller nåt. Det böljar över hela magen.

Som grädde på moset så följer vi alla teveprogram i ämnet som går att följa och nu senast så var det ett nytt svenskt förlossningsprogram som hade seriestart, "Barnmorskorna", onsdagar i SVT1. Det var intressant att se ett svensk program i genren, som annars kryllar av amerikanska diton, speciellt i TV4 Fakta.

Om fyra veckor, mer eller mindre, är vi själva där. En satans tur att dom inte ska spela in TV under vår förlossning. Eller ska dom det?

Nedräkningen fortsätter imorgon!



Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.