tisdag, april 01, 2008

Det finns mycket att göra...

Kanonväder idag och våren är här! Tål att upprepas. Tänkte fixa lite på den lilla täppan idag och ta täta pauser i solskenet. Men då vår finska granne valde att riva sin vedbod just idag så gillade inte vi att sitta och gona i ungefär 200 decibels oljud. Därför packade vi ner termosar och begav oss till sommarparadiset Hunsbo.

Säsongens första besök och det är alltid lika spännande att se om bygget står kvar, helskinnat. Förra vintern var det nära att stryka med i höststormarna och träden låg som gigantiskt plockepinn runt gården. Och det stod kvar. Jävligt blött och slaskigt och grått och trist och jävligt mycket vårstädning bjuder det på, men det viktiga, det står kvar!

Vi satt mest och fikade och glassade i solen och tänkte på hur skönt det blir om några månader när det är säsong på riktigt. Tog en obligatorisk sväng ner till sjön och kollade av läget lite. Kunde pusta ut snabbt när jag såg att båten låg kvar där vi lade den i höstas, på bryggan.

Nu är det bara att vänta in sommarhelvetet och börja njuta. Det som slog mig är ju att dock finns det en hel del att göra....

Här ligger båten och solar sig och väntar på att bli nertippad i vattnet. Lite för mycket is för det ännu. Här är ett av många framtida projekt. Här har vi ett guldläge, egen brygga med vindskydd där vi har sol från uppgång till nedgång. Det ska rustas upp lite för att i framtiden hysa fantastiska grill och pilsnerkvällar.





Vy mot de närmaste grannarnas bryggor. Så ser det ut nu. Bilden nedanför visar den bortre bryggan och hur den ser ut om man fotograferar den på sommaren. Närmare bestämt den 8:e juni 2007 kl. 20.18.


Som sagt, det är bara att vänta....

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Hördududu på bilden från 2007 ser jag en dunk som ligger och flyter!
    Vad är det i den???

    SvaraRadera
  2. Uppmärksamt.
    öhhh...det är ju en flytdunk så jag antar att den innehåller flyt...? Eller flytningar kanske? Nåt flytande iallafall!

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.