måndag, april 14, 2008

Lite om Engla

97% av bloggarna i den svenska bloggosfären avhandlar ämnet Engla, den mördade lilla flickan. Tänker inte bli långrandig i frågan. För oss vanliga, friska människor är det svårt att förstå vad som driver en människa till handlingar av det här slaget. Eller svårt, det är rent ut sagt omöjligt att förstå.

Vet inte vad man ska tycka om den dömde 42-åringen. Å ena sidan så är han svårt sjuk och i behov av vård. Men det är ju svårt att tycka synd om en människa som har handlat på det sätt han har gjort, hur sjuk han än nu må vara. Och det finns antagligen ingen vård i världen som kan ställa honom tillrätta.

Nä, gräv ner fanstyget levande!

Andra bloggar om: , , , ,

11 kommentarer:

  1. Kunde inte gärningsmannen få agera försökskanin åt den medicinska forskningen? I stället för högre stående varelser som hundar och katter.

    SvaraRadera
  2. Jag håller fullständigt med dig i frågan om Englas mördare.Sådana människor har inget berättignade.
    Mette

    SvaraRadera
  3. Håller helt med er båda två i denna fråga!

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas att han ska sitta i fängelse med 2-3 MC killar.

    SvaraRadera
  5. Han är PERVERS och hoppas att han kan sitta längre längre inne ,värfor ändrar ni inte lagen att alla dessa borde de KASTRERAS så att de få aldrig mer skada barnen.

    SvaraRadera
  6. Tycker som ni andra men kan inte låta bli att tänka på gärningsmannens familj. Vi som tänker så önskar ju livet av någon annans barn och önskar samtidigt att de stå ensamma som Englas anhöriga.

    SvaraRadera
  7. Ja, det är ju det som lite är problemet med dödstraff. Men jag tror ju å andra sidan inte att familjen mår så mycket bättre av att sonen ska sitta inspärrad resten av livet. Nu kommer han ju visserligen inte att göra det, det är ju Sverige vi pratar om. Han kommer vara på fri fot om sex år, gissningsvis.

    SvaraRadera
  8. Jag tycker att han ska skickas till värsta fängelse i Afganasitan eller Sibirien. Låt han torteras där i resten av sitt liv.
    Dödstraff är för snällt straff för ett sådant missfoster som han.

    SvaraRadera
  9. Håller med!
    Afghanistan!! Det är dit han måste bli skickad.

    SvaraRadera
  10. Nog är det lite märkligt; en sjuk man begår avskyvärda brott, och hur reagerar folk? Jo, de ställer krav på att denne man skall behandlas minst lika illa, helst värre. In med honom i spjället bland 2-3 mc-killar, hö-hö! Kastrera fanskapet! Gräv ner honom levande!
    Vet ni vad, ni "rättvisans förkämpar"? Ni är delar av precis samma mörker som bor inom Anders Eklund.
    Skydda samhället mot honom. Givetvis. Men kombinera det med vård.
    Ni skall alla vara glada att det inte är ni som sitter häktade. Att döma av era fantasier kunde det mycket väl vara så.
    C

    SvaraRadera
  11. Du som opponerar dig angående andras åsikter här...? Vad är ditt problem? Tycker du att Anders Eklund förtjänar att leva?

    Alltså.. det är inte en halvdöd 90 årig gammal halt gubbe han har tagit livet av, han har dödat en oskyldig flicka på 10 år, dessutom låtit halva dalarnas befolkning gå och leta efter henne i en vecka och samtidigt äter han pizza och skrattar medans han kniper servitrisen i röven!

    Jag håller med ALLA föregående talare, låt fanskapet dö en långsam och plågsam död!

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.