fredag, maj 02, 2008

Dagens Stina

Vår lilla dotter har nu hunnit bli en vecka. Och lite till. I natt kl.04.25 "fyllde" hon en vecka. Under den gångna veckan och speciellt sedan vi kom hem från BB så tycker jag nog att det hänt en del. Framförallt med mamma och pappa. Vi börjar nu få in rutiner när det gäller att handskas med den lilla.

Vad som däremot inte går helt önskvärt ännu är sovandet på nätterna. Men det hade vi å andra sidan räknat med. Stina sover mycket på dagarna och är en liten ängel när hon är vaken. På nätterna däremot sover hon mycket mindre och är inte riktigt lika mysig när hon är vaken. Vi lyckas dock skrapa ihop till några timmars sömn varje natt så det går ingen nöd på oss. Det blir ju bättring på den här fronten så småningom.

Lite färska bilder

I mammas knä


I pappas knä



Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

  1. Ja, du har rätt, jag har haft "lite" dålig koll, men ska försöka ändra så att det står rätt blogg =) Men ännu viktigare: Många stora grattis till den utökade familjen!! Låter underbart! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Shit, hmmm, jag vet inte om det går.. Verkar som att man bara kan lägga till kontakter från bloggg.se.. Men då får du stå kvar, för där finn ju iaf länken hit =) Kram påre!

    SvaraRadera
  3. vill bara gratulera till bebis!!grattis grattis!:-)det är underbart att vara farsa ELLER HUR:-)





    mvh/trönö "k"

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.