söndag, september 28, 2008

Dagens Kontrakt

Det gick vägen, precis som väntat. Efter en svängig match kunde grabbarna åka hem med 3-3 och en pinne. Vilket vi visste skulle räcka redan innan. Matchen borde vi vunnit efter att ganska stort spelövertag i första halvlek, trots det mycket hårda motvinden. Efter en utvisning på en hemmaspelare borde vi definitivt ha vunnit. Men i andra halvlek glömde vi. Glömde att vi var en man mer. Glömde att vi spelade i medvind. Men det räckte. Det är viktigast.

VI SPELAR DIVISION 4 FOTBOLL ÄVEN NÄSTA SÄSONG!

Nu tar vi åter sikte på trean!

Det värsta?
Vi blev inte av med Bergvik nu heller. De lyckas tamejfan alltid grisa sig kvar. Trots att de inte har en enda bra spelare. Sandarne tappade en 3-0 ledning och tappade även sitt nya kontrakt, som istället hamnade hos Bergvik. Ack och ve.

Det bästa?
Trots sex mål i matchen så var pausunderhållningen höjdpunkten, helt klart. Bullit bjuder sin vana trogen på några oförglömliga övningar i pausen. Luta dig tillbaka och njut. Eller se och lär kanske.