torsdag, september 18, 2008

Säsongens första riktiga

Den enda säsongen, bandysäsongen, drar igång idag. När det gäller tävlingsmatcher alltså. Champions Cup har sparkats igång i den där träladan i Edsbyn och i detta nu leder ryska Neftyannik över ryska Zorkij i turneringens inledningsmatch.

Turneringen drar dock inte igång på allvar förrän 18:45 ikväll då Hälsinglands Stolthet kliver in i leken. För motståndet står Sandviken och matchen är i mina ögon mycket oviss. Sandviken är det lite svårt att placera i dagsläget efter en del tunga spelarförluster. Sandviken är ändå Sandviken och Sandviken är alltid bra. Mitt tips lutar ändå åt gulsvart seger, ska vi säga med 5-4. Ja, det låter rimligt.

Övriga tider att hålla reda på i helgen är följande:

Fredag 19/9 21:15 Broberg - Bollnäs
Lördag 20/9 21:15 Broberg - Dynamo Kazan, som de numera heter
Söndag 21/9 18:15 Broberg - vakant. FINAL!

Matchen imorgon kväll är förstås höjdpunkten. Ett hett derby med tävlingskaraktär redan i september. Kan inte bli bättre. När det dessutom står ganska klart att vi kommer att ta hem det så känns det ännu bättre. Har givetvis tänkt att befinna mig i Edsbyn imorgon kväll men jag sitter i detta nu här hemma och är krasslig. Så det blir med största sannolikhet ingen bandy i helgen. Prisa gud för att det finns liverapportering på webben.

Om 45 minuter kliver Vägverket in i turneringen och den enda frågan inför matchen mot Dynamo Moskva är om det blir två eller tresiffrig förlust för det fultröjade laget från vår västra grannkommun.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.