torsdag, september 25, 2008

Vad är det jag hör??

Radion står på inne i köket härintill på lite låg skvalvolym. Men tillräcklig hög för att jag skulle kunna urskilja vad som sades i vår lokala nyhetssändning. Någon styrande politiker i vår västra grannkommun Bollnäs, hann inte uppfatta namnet, vill slå ihop kommunerna Bollnäs, Söderhamn och Ovanåker. Nämen, hellre dör jag. Ska vi ofrivilligt bli ihoptvingade med Bollnäs? Nä, dra mig baklänges.

Antar att det är vårt vackra bandylag man är ute efter i Bollnäs. Kommunfullmäktiges ordförande i Bollnäs, Olle Nilsson - Sträng, är inte helt negativ till hopslagning på sikt säger han. Sedan säger han att han inte tror att det går att genomföra i dagsläget då han misstänker att folket inte står bakom förslaget. Så rätt du har, Nilsson-Sträng.

Men ett bra bandylag skulle vi få. Vi kunde plocka ett par gubbar från Edsbyn att fylla ut bänken. Bollnäs skulle få fortsätta agera B-lag, precis som idag alltså.

Andra bloggar om: , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Din google-gadget ger denna härliga översättning av blogginlägget:

    "Someone ruling politicians in our western neighboring municipality Ahmadabad, did not perceive the name, wants to merge the municipalities of Bacolod, Port Hedland and Ovanåker. Well, I would rather die. Are we unwittingly become confused with forced Bacolod? Nah, dragging me backwards."

    :)

    SvaraRadera
  2. Haha!
    Säger ju att det är stor humor i de där översättningarna. Så Bollnäs heter heter nu Ahmadabad och Bacolod.

    SvaraRadera
  3. Var inte så negativ till framtiden se det positivt på så sätt att få en kommun med tre elitlag i en och samma sport. Det är bara Stockholm/Göteborg som brukar ha det.

    Sen har ju ni redan "gubbar från oss" ... men behöver ni fler så ..

    SvaraRadera
  4. björn:
    Ovanåker kan jag väl leva med. Men Bollnäs!? Nej tack!

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.