tisdag, oktober 07, 2008

Muggar

Har återtagit ytterliggare personliga tillhörigheter som har blivit kvar hos mina föräldrar. Dessa muggar till exempel. Med två av mina favoritlag. Det ena lite mer favoritlag än det andra. Den högra använder jag nu hemma och dricker Gevalia ur. Den vänstra ska jag plocka med mig till jobbet och dricka Guldrutans Brobergskaffe ur.



Andra bloggar om: , , ,

13 kommentarer:

  1. Brynäs var kult på sjuttio å åttiotalet, bodde då i Österbotten på andra sidan potten, en av mina kompisar hette Magnus Fagernäs, trummis i Traste Lindéns, finns dom?! Magnus lärde mig att tycka om Brynäs. Jag säger bara; doktor Tommy Sandlin, Lundström, Silfverberg, Löfqvist m fl. Numera är jag ljummen vad beträffar svensk klubbhockey. Kaffe dricker jag dock fortfarande. Bandy håller jag på att lära mig att älska!!

    SvaraRadera
  2. Tack Tommy, tack för den sista raden den värmer likt glöggen vid jultid, "bandy håller jag på att lära mig älska!!".
    Så talade Zaras hustru och så talar en sann idrottsvän!!

    SvaraRadera
  3. tommy:
    Traste! Underbart! Dom är kult i mina trakter. Bor ju nästan granne med deras hemort. Men tyvärr, de finns ej längre. Åtminstone inte officiellt!

    mr j:
    Snudd på ett bevingat det där...

    SvaraRadera
  4. Ja, tack! Jag försöker ju alltid dra mitt nystan till stacken. I hela mitt liv har jag endast sett en- halvlek- bandy- live, det hände i Vasa någon gång för tjugo år sedan, veteranmatch eller nå't sånt i den stilen! Jag ber om ursäkt, bandyfanatster. Skäms! Självklart,har sett en å annan bandyfight på burken emn det kanske räknas....näe, knappast! Skärpning från min sida.

    Reportern frågade Stenmark i målfållan:
    -" Har du bott hela livet i Tärnaby, Ingemar?!"
    -"Int' än!" svarade Stenis kortfattat.

    SvaraRadera
  5. Du kan få en Edsbymugg av mig om du vill?

    SvaraRadera
  6. Björn:
    vi pratar bandy här så jag kan inte förstå varför du ska blanda in edsbyn i det? =)

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.