måndag, november 10, 2008

Vardagsrummet

Djävlar, vad härligt det är att möblera om. Det är sällan jag gör det nuförtiden. Som tonåring möblerades det om hejvilt i pojkrummet men det har avtagit med åren. Men ikväll var det dags. Vi har tänkt att sälja våra två soffor för att vi har ett lite för trångt vardagsrum, tyckte vi. Vi började med att ha båda sofforna i vardagsrummet men den ena förpassades ganska snabbt till övervåningen. Så där har vi suttit med en soffa i vardagsrummet och det har känts lite halvt på nåt sätt. Därför tänkte vi sälja och köpa en hörnsoffa.

Annons har legat ute och idag fick vi ett rejält skambud som gjorde att vi kände oss lite förnedrade, lite trampade på. Då kom min sambo med idén att vi skulle göra ett nytt försök med båda sofforna. Svärfar ringdes in som bärhjälp och soffan kom ner för trappan utan missöden. Vi bestämde oss för att möblera på ett sätt som vi tidigare hade avfärdat utan att ens försöka. Antagligen i tron att det aldrig skulle funka utrymmesmässigt. Men faktiskt, det blev fett med bra. Nu har vi bestämt oss för att inte sälja sofforna. Vi tycker ju trots allt om dom väldigt mycket.



Såhär ser alltså mediadelen av vardagsrummet ut numera. Som nytt. Lite trångt, visst. Men mysigt, ja. Så nu kan vi ligga där och vräka oss i varsin soffa efter att Stina har somnat in. Och vi kommer få plats allihop när vi ska spela julbingo dan före dopparedan. Underbart!

Andra bloggar om: , ,

9 kommentarer:

  1. Bandybur??
    Menar du ett mål?

    Det ska byggas ett i naturlig storlek på gården.

    SvaraRadera
  2. byggas på gården!
    då är jag lugn!!

    SvaraRadera
  3. Sov lugnt!
    Här ska buras in!
    I sinom tid

    SvaraRadera
  4. I vår lägenhet är det så trångt att det knappt går att möblera om. Det skulle vara att stapla möblerna ovanpå varandra då.

    SvaraRadera
  5. Det blir verkligen som nytt när man möblerar om. Det var länge sen nu. Men det kanske är dags...

    SvaraRadera
  6. lina:
    Bor ni i en flyttbil?

    hanna:
    var beredd på damminvasionen bara. Det verkar samlas bakom möbler.

    SvaraRadera
  7. Men, det där blev ju jättebra!! :OD!

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.