söndag, december 14, 2008

Dagens Resultat

Tycker nog att jag tippade rätt bra idag. Edsbyn vann stort, dock inte riktigt med de siffror jag tippade. Men nästan. Jag fick rätt i att Sirius snodde båda poängen av Västerås. Trevligt, det spetsar till sig.

Nu till det viktiga. Det taktiska tipset föll väl ut även idag. Vi dängde kexen från Örebro med 7-4. Men det var en svajig insats försvarsmässigt säger tränare Olsson. Ändå vinner vi bekvämt. Visserligen mot ett bottenlag och en avstigningskandidat. Men det är sen styrka att vinna matcher när man inte spelar på topp. Och speciellt på bortaplan.

Vi befäster vår tätposition. På fjärdeplats i den ohyggligt täta tabellen. På fredag väntar toppmöte mot Västerås på hemmaplan. Efter det är det raka spåret till annandagsbandyn i Sandviken. På Jernvallen. Mot Sandviken på annandagen rullar för övrigt hela 6 supporterbussar från Söderhamn. I nuläget ska tilläggas, det kan ju bli fler. Wunderbar!

Förresten, han Wikström satte 4 baljor idag. Två på straff. Han är en exekutor av rang norrlänningen. Inte en straff har han missat på hela säsongen, inkluderat försäsong.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.