lördag, februari 28, 2009

Dagens Skivomslag

Hittat hos johnny som i som tur hittade det på moderskeppet. Att göra sitt eget skivomslag med hjälp av slumpen. Både vad gäller omslagsbild, bandnamn och titel. Rätt kul. Mitt omslag blev som synes här nedan. Försöker få en feeling för vilken typ av musik det kan vara. Vad tror ni? Är Hawaii Route 56 något man spisar till vardag eller till fest?



OBS! Till skillnad från vissa andra är jag lat och har inte orkat göra något alls med bilden. Jag skrev bara dit bandnamn och titel och det får duga så.

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

  1. Kunde inte hålla mej nu! Helt enkelt ett gäng bandydomare som kör sin grej, helt efter egen pipa.Hawaii passade också lite. Den sargade kom inom räckhåll för flames, här hemm. Domherren Lisell kanske. Lycka till förresten, det ÄR er tur! Fan vad det bar emot ett tag nyss...

    SvaraRadera
  2. skickar ett a, som blev efter.

    SvaraRadera
  3. Du kan vara nåt på spåren där Rock Solid! Var det det där "lycka till-et" som bar emot?

    SvaraRadera
  4. Ja, efter en stunds vånda så är det ett ärligt lycka till ändå!Hoppas ni går långt. Å byn kan fara åt.. i år, som omväxling.

    SvaraRadera
  5. Förresten har ni en snygg, lite stram karl på flygmuseet erat. Att jag råkade göra så...

    SvaraRadera
  6. Byn kommer nog fara åt Studenternas i år som vanligt. Vi gör gärna detsamma, även om det kanske är lite övermodigt. Men man ska väl sikta högt

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.