måndag, februari 23, 2009

Slutspel

Serien avslutades igår med en match som mer såg ut som extra skojig träning med tvåmålsspel. Skillnaden var att det mest spelades mot ett mål. Matchen vann vi med 8-2 trots att alla spelare åkte på en skridsko. Det var inte det som var det intressanta, det följde efter slutsignalen, klockan 18:03. Vi slutade på sjunde plats i tabellen, med 7 poäng och plusmål ner till Bollnäs utanför slutspelet. Det tycker jag att vi ska vara nöjda med. En bra säsong.

Dags att för topplagen att välja kvartsfinalmotståndare. Edsbyn valde långresa till Vänersborg före ett derbymöte med Broberg. Lite märkligt kan tyckas, men Byn har nog större respekt för oss än vad vi själva tror. Vi fick ställs således mot Västerås, igen. Tredje gången de fyra senaste säsongerna som vi tar oss an gurkorna i en kvartsfinal. Det betyder att det är vår tur i år. Nu ska vi ta dom! Nu ska vi till semifinal! På söndag startar det och jag lär återkomma i frågan.

För övrigt så siktades han Björn på Hällåsens huvudläktare igår. Han var nog utsänd som spion kan jag tro. Bollnäs då? De lade sig ned och dog i säsongens sista match hemma mot Villa. Och det är inte utan att ett litet mysflin uppenbarar sig i mungipan...

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Mmmm...
    Rapporten gick ....
    Om du inget säger så kan jag avslöja delar av den.
    Vi ser hellre att Broberg tar sig till final på en egen sida än att vi skall skälpa. Ni har faktiskt en viss viss chans mot VSK. Två uddamålsförluster denna säsong kan med lite tur och skicklighet vändas.

    SvaraRadera
  2. Vi har absolut en chans. Västerås hade flyt när dom vann på Hällåsen innan tidigare under säsongen. Vinner vi hemma så...

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.