torsdag, april 09, 2009

Hur trött är egentligen Johannes Brost?

Tittade lite flyktigt på det där nya programmet i TV4. Det med den japanska tv-showen. Jag hälade* med ungefär en halvtimme och det jag mest tänkte på under den halvtimmen var huruvida programmet är på riktigt eller inte. Beter dom sig på det där viset i japansk teveunderhållning? Det var ren och skär smörja och jag fick genast förståelse för Marcus Birros gnäll i Nyhetsmorgon i morse.

En annan grej jag tänkte på var Johannes Brost och hur trött han egentligen är. Kan man ha större påsar under ögonen? Karln ser inte ut att ha sovit på ett par månader. Det ser ut som att han har pillat in två mandarinklyftor under ögonen. Trött, var ordet.

Johannes Brosts bästa film eller teveroll måste väl för övrigt vara den när han spelar Allan från det "ockulta", ghostbustern i Besökarna från 1988. Den bästa skräckfilmen i svensk filmhistoria.Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

 1. Vilket stim: Stockholmssvågern försökte sig modigt på att använda lite lokala ord, när han var här en gång. Använde "hälade" med tunt l och lite eget äe-ljud. Dessutom i helt fel sammanhang. Han blev inte riktigt förstådd på ett tag.

  SvaraRadera
 2. Hehe.
  Jag markerade ordet med en liten asterisk och tänkte förklara ordet senare i inlägget. Men det glömde jag bort. Antog att folk utsocknes inte skulle fatta innebörden i det

  SvaraRadera
 3. Per Mårts tar en överlägsen första plats på pallen när det gäller påsar under ögonen

  SvaraRadera
 4. Ah den filmen köpte jag för nån vecka sedan. Såg den för typ tjugoelfte gången i förrgår. bra film!

  SvaraRadera
 5. Johannes Brosts påsar under ögonen är nog fulla av kokain.
  Jösses vilken skitskådis!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.