måndag, april 06, 2009

Mest irriterande i TV just nu

Fram till för ett par veckor sedan var det den här killen som satt högst på tronen. Nu är han nedpetad. En annan lirare har tagit över titeln som TV:s just nu mest irriterande människa. Vid det här laget har antagligen alla räknat ut att det han Christian Ternstedt i Robinson jag syftar på. Smålänningen med talfelet, som visserligen inte han kan rå för, men det klär honom på något sätt, för även det är irriterande.

Han som baktalar alla. Klagar, gnäller och smider planer. Påpekar hela tiden bristen på social kompetens hos sina medtävlare, när det i själva verket verkar vara han som saknar den kompetensen. Med mungiporna ständigt nedåt. Det måste vara en trött jävel det här. Nu är jag medveten om att TV4 litegrann kan välja hur man vill profilera deltagarna. Det verkar också Christian ha fattat, att döma av tidningsrubrikerna.

Så är det ju, till viss del. Men för att kunna framställa någon på det viset, så måste ju också materialet finnas. Alltså, Christian måste bete sig som en listig, kalkylerande och osympatisk gnällspik för att kunna framställas som en listig, kalkylerande och osympatisk gnällspik. Att sen TV4 väljer att inte visa hans trevligare sidor, om han har några, är ju en annan femma.

Jag gillar inte den här människan, hur som helst. Och jag tror inte att det beror på hur TV4 framställer honom. Tror inte heller att han, vid ett eventuellt möte, skulle kunna framställa sig själv på ett sätt som skulle falla mig i smaken.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.