måndag, april 06, 2009

En liten lapp under bordet

Någon dag i förra veckan, tror det var i onsdags, gjorde vi ett fynd hemma hos fadern. Eller vi var väl fel. Min dotter, som är den som mest huserar på golvet och under borden, gjorde ett fynd. Under farsans köksbord satt en liten lapp fasttejpad på undersidan av bordsskivan. En lapp som jag och min ständige vapendragare på den tiden, Niklas, författade en vårdag för knappt tio år sedan.

Antagligen var det precis det här scenariot vi tänkte oss när vi tejpade fast lappen på en väl gömd plats, men ändå en plats där man en dag kommer att hitta den där lappen. Vi tänkte nog att vi skulle hitta lappen när vi hade blivit vuxna och tycka att det var en rolig grej. Och det har vi ju nu gjort. Vad jag kanske inte anade då den där dagen i mars år 2000 var att lappen nio år senare skulle hamna på en blogg på internet för allmän beskådan. Tiderna förändras.

Ja, Niklas kallades för Nuppe. Minns att min lillebror hade lite problem att uttala Nuppe så av honom fick han finna sig i att bli kallad för Mutte. Det gick ju bra det också.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

  1. Men det var en fin lapp! Man kan, som utomstående tolka den som att nån var lite ensam, och ville ha lite kontakt, kl 15:30halvfyra. Eller så kom verkligen våren så exakt det året.

    SvaraRadera
  2. Jag minns att vi var i sällskap när vi skrev den. Våren kom nog så exakt!

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.