fredag, april 24, 2009

Nu är det ett år sedan

Nu har jag slagit in några födelsedagpresenter till dottern som firar sin första födelsedag imorgon. Eller egentligen sin andra födelsedag, då man väl bör räkna den dagen hon verkligen föddes som den första, och kanske enda riktiga, födelsedagen.

Hursomhelst, paketen. Jag har svårt att få till det där med paketinslagningar. Det blir aldrig riktigt så fina paket som jag önskar. Det blir knöligt och snett lite här och där. Nu har det kanske inte sådär väldigt stor betydelse när presentpappret ska slitas upp av en ettåring. Men om jag hade jobbat i en butik som tillhandahöll presentpaketering åt sina kunder, hade jag nog fått foten någon gång i december, skulle jag tro.

Sitter här och funderar lite. Tänker tillbaka. För precis ett år sedan hade jag nog ganska nyss lagt mig i sängen att sova. Läste väl nåt kapitel innan jag somnade för att någon timme senare väckas av min sambo. Efter det; taxi till BB i Hudiksvall. Resten känner vi till. En underbar flicka föddes, märkligt nog den 25 april klockan 04.25. Alltså, datum 04.25, tid 04.25. Kanske är det därför hon är så speciell?

Jag får rysningar längs ryggraden när jag tänker på det här. Året har gått så fort. Min flicka har blivit så stor. Det bästa med henne; hon är nästan alltid glad. Skulle säga 97% av tiden hon är vaken. Det är en bra procent, tycker jag. Grattis älskade dotter!

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag tror att hon är godkänd till hundra procent, inom de tre övriga procenten med. Fast det är då vi föräldrar har lite legal rätt att klaga. Bara som omväxling.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.