söndag, maj 03, 2009

Helgen - fotboll

Äntligen är det lokala fotbollen igång. Det är något speciellt med det här. En känsla av att sommaren väntar runt hörner. De stolta blåvita krigarna startade med hemmamatch i lördags och det var klart solstolsvänligt längs sidlinjen. Det enda som saknades var den kalla pilsnern.

Matchen nådde aldrig några högre höjder. Slutresultatet 2-0 till hemmalaget borde varit större om man hade förvaltat det massiva spelövertaget. Skulle tippa att bollinnehavet låg någonstans runt 80-20 i Trönös favör. Men som så ofta i premiärmatcher var det lite hafsigt stundtals där den största boven var för låg fart och kvalité på passningsspelet. Men nykomlingarna Färila hade ändå inget att hämta och segern är ändå viktigast, speciellt i en premiär. Tre friska pinnar och en andraplats i Hälsingeallsvenskan.För att undvika schismer med han Bullit vill jag också meddela att även Trönö 2 spelade sina kort rätt i premiären tidigare idag. Man gjorde processen kort med norrhälsingarna från Korskrogen och vann med hela 5-0, vilket betyder tidig tätkänning i tabellen.

Oklart hur många baljor som kom från Bullit i den matchen. En vild gissning är väl att han överlät målgörandet åt sina lagkamrater, omtänksam som han är.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.