söndag, maj 03, 2009

Helgen - röj i stugan

Det har varit full huggning i helgen. Mestadels har vi varit i stugan och gjort en stor insats vad gäller vårstädningen, både utomhus och inomhus. Med några hjälpande händer har vi fått lite fason på stället igen. Nu är vi redo för en ny sommar och vi behöver inte riskera att bli sysslolösa under kommande månader heller.

Känner mig lite ledbruten nu på kvällen efter att ha burit runt på en röjsåg större delen av dagen. Trots bärhjälp från selen är inte min kropp, främst axelparti och nacke, riktigt i form att klara den här typen av arbete utan efterföljande smärtor. Men just nu känns det ändå som att det är helt klart värt att ta den smällen efter att ha fått lite ordning på torpet, bokstavligt talat.
Stina gillade för övrigt att sitta i gräset och plocka blommor, eller mest skräp förresten. Om ett par månader, eller kanske veckor, sitter hon nog inte så mycket. Det börjar röra på sig vad det gäller färdigheterna att gå för egen maskin.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 kommentarer:

 1. En bra och rätt inställd sele är minst 1000% bättre än en sämre. Skall till med grannens sly själv snart. Huvvaligen vad det växer nere mot sjön.

  SvaraRadera
 2. Men det är skönt när skiten är väck!

  SvaraRadera
 3. Härligt att du rör på kroppen, efter en vinter i soffan :)!!

  SvaraRadera
 4. En vinter i soffan? Nu förstår jag inget alls.

  SvaraRadera
 5. Varför står du, sätt dig :)))

  Kan bara säga att det känns bra att du åter rör på dig :)!!

  SvaraRadera
 6. Chanserna till nyspottade ökar ju förstås

  SvaraRadera
 7. Dom ökar med 300 pocent, men efter dagens inlägg kan man väl bara skriva varför, varför skulle du ut för, vad är det för fel på soffan?? :))

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.