tisdag, maj 26, 2009

Hinner inte med att blogga

Nu vet jag inte om min lilla bloggtorka bara beror på just torka. Det kan bero på att jag inte har tid också. Den tiden på dygnet jag normalt har möjlighet att ägna mig åt att författa livsviktiga bloggposter är mellan de ungefärliga tiderna 20.00 - 24.00. Därefter brukar jag oftast gå och lägga mig. Innan 20.00 har jag fullt upp med att vara förälder. Och det tar mycket tid i anspråk vill jag lova.

Nu har dock dottern ett sovmönster som är lite märkligt. Den perioden hon just nu befinner sig i innebär att det går åt flera timmar varje kväll till att få henne att sova. Ikväll exempelvis nattade jag henne runt 19.30 första gången. Hon somnade för en kvart sedan. Därmed försvinner min egentid, den som oftast innefattar TV-tittande och surfande. Det är väl tur att jag ägnar den tiden åt viktigare saker kanske.
Och det är också en välsignelse att hon faktiskt är en liten solstråle under 99% av sin vakna tid. Det är så att hon har utvecklat sina färdigheter när det gäller att gå och klarar nu den biffen helt på egen hand. Jag har under flera dagars tid försökt mig på att filma spektaklet men så fort en kamera uppenbarar sig så är det som att hon genast glömmer bort hur hon ska göra för att gå själv. Jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att fånga det på film.
***
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

  1. Bästa bilderna tas utan kamera. Det är en sabla tur.

    SvaraRadera
  2. Lilltösen då! eller nä hon blir så stor ju!

    SvaraRadera
  3. Stor blir hon. En vacker dag kanske lika stor som sin pappa.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.