onsdag, juni 10, 2009

Dagens Familj

Hittade en trevlig liten familj idag. Det gick förvånansvärt bra att smyga sig hyggligt nära och fota till en början. Men mamma mås, antar jag, tröttnade på mitt inkräktande ganska snabbt och attackerade mig. Varpå jag backande undan en bit och måsen följde efter och fortsatte sina attacker mot mig. Bitska djur det där ändå. Hade jag varit lite rappare i tanke och handling hade jag kunnat få käcka bilder på en mås i stridsberedskap från väldigt nära håll. Men det var jag inte, tyvärr.

Förälder 1

Förälder 2

Barnaskaran


Just nu är jag mest frustrerad över att jag verkar ha någon form av bugg i Photoshop; jag kan inte utnyttja verktygen. Justera bilder med nivåer, kurvor och dylikt går bra. Men verktygen! Beskärningen, klonstämpeln och allt det där vill inte fungera helt plötsligt. Någon kunnig som har något tips? Det skulle kunna vara så enkelt att en omstart av datorn räcker, men vem har tid att starta om dator som tar en halvtimme på sig att komma igång igen?
***
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

  1. Vi har en på jobbet som fixar allt sådant. Kopiatorer och datorer är hans specialitet. Först trycker han frenetiskt på allt som ser ut att vara en knapp. Sedan avslutar han med en rejäl, ilsken smäll. I dag fick han kopiatorn att äntligen spotta ut en perfekt kopia, efter en vecka utan stryk.

    SvaraRadera
  2. Har du dennes telefonnummer?

    SvaraRadera
  3. Har kollat. Kom på att han faktiskt inte har nån mobil....

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.