måndag, juni 08, 2009

Måndag igen

Vecka nummer två i månaden juni har just startat. Sommarmånaden juni. Men när kommer sommaren? Även hela den här veckan ser vi ut att få dras med halvtaskigt väder och 15 grader. Vilket förvisso är en fördubbling av förra veckans temperaturer. Jag sätter mitt hopp till att sommaren kommer lagom till nästa fredag. Det blir passande och bra.

Och jag har lite ont i halsen. Kanske är det bara ett sånt där morgonont som man kan drabbas av ibland. För hallå där, jag var ju nyss drabbad av en kraftig förkylning. Det räcker så.
***
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

 1. Och som om det inte räckte med svinkylan så har Patrik Nilsson skrivit på för Bollnäs. Skaplig Silly season de gjort. De börjar likna ett nyrikt ryskt lag med svarta amerikanska dollar. Privata finansiärer igen. Man undrar om det är Tuppz-företagen? Men sen såg man ju hur generösa Lågprisvaruhuset Karlsson var när de öppnade i Bollnäs. 10% av dagskassan första dan till Bollnäs GIF. Och det kom svinmycket kunder.

  SvaraRadera
 2. Är det säkert? Enligt bandysverige har Nilsson tackat nej till Bollnäs!

  SvaraRadera
 3. Ja det blåstes av. Radio Gävleborg var lite för snabba den här gången

  SvaraRadera
 4. Håller på att Nilsson inte kommer till Bollnäs som jag sagt förr. Det finns ett "inre" motstånd mot honom här, som det verkar. Men men, han kanske har prutat? Eller blir extra bra sponsrad?

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.