söndag, oktober 25, 2009

Dumma Zytomierska

Alltså, vad är det här för människa egentligen? Katrin Zytomierska, ni vet hon som är känd för att varit Alex Schulmans fru i ungefär fem minuter, har ju upprört tidigare, men då har det väl mest handlat om bagateller. Nu är den här avskyvärda varelsen gravid. Och hon låter meddela att hon inte alls tycker om barn.

Det är visserligen ganska många som inte direkt gillar barn, men majoriteten av dessa väljer att inte skaffa barn. Ett smartare val, för både förälder och barn. Katrin tänker bli den föräldern som sätter gränser och slår barnen. Vet hon inte att det olagligt med barnaga? Rätten att aga togs bort 1966 och ett förbud gäller från 1979 och i föräldrabalkens sjätte kapitel, paragraf 1 lyder det såhär:

  • Barn har rätt till omvårdnad, trygghet och en god fostran. Barn skall behandlas med aktning för sin person och egenart och får inte utsättas för kroppslig bestraffning eller annan kränkande behandling

Läs på lite där Katrin.

2 kommentarer:

  1. Hon är troligen drabbad själv av det som den paragrafen behandlar. Och har sen inte förstånd att kompensera för det.
    Jag blir sällan arg på folk, men när de är dumma på barn, då tänder det. Kan gärna ge ett par rejäla rapp på såna arslen.

    SvaraRadera
  2. Nu har hon ju inte varit dum ännu. Men hon verkar ju ha bestämt sig för att vara det. Klappa till na´!

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.