torsdag, oktober 01, 2009

Smickrande kommentar?

Fick en kommentar som jag antar att jag ska ta som smickrande när vi var på Stinas dagis på förmiddagen idag. Stina satt på golvet och meckade med något och jag stod bredvid och tittade på när en flicka på runt tre stegade fram och frågade mig: "-Vad heter din syster?"

"-Menar du Stina?", motfrågade jag. "-Ja", svarade flickan, varpå jag förklarade att jag inte är Stinas storebror utan hennes pappa. Sen funderade jag på det där och tänkte att jag måste se ung och rask ut i en treårings ögon. Visserligen är jag inte lastgammal, men det kändes ändå fint på något sätt. Strax därefter kom en annan flicka och tilltalade mig med namnet Håkan och genast kände jag mig lastgammal igen. Håkan?

5 kommentarer:

 1. Jag tror ändå att du bara drömt det hela. Det brukar vara unga flickor med då..sägs det, fast kanske inte fullt så unga.

  SvaraRadera
 2. Nä, int fan drömmer jag om så unga flickor. Det var helt verkligt!

  SvaraRadera
 3. För några år sedan när mina barn var i de yngre tonåren träffade jag en liten kille som jag känner på ICA. Han sa: "Vart har du ungarna då? ..och din mamma?" Han menade min fru hehe... Något jag med glädje berättade när jag kom hem.Kändes på sätt och vis ganska ungdomligt det med.

  Ja Håkan är ju ett gubbnamn. Se bara på din mors granne.

  SvaraRadera
 4. Ja, min mors granne ja. Där har vi ju ett praktexepmplar ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha man har hört ett o annat av barn, gjorde en praktik på dagis under mitt 2:a år i gymnasiet, en tyckte jag var 87, en tyckte jag var 9 o en tredje gissade nästan rätt då.....25 då var jag alltså typ 18 =)

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.