söndag, januari 17, 2010

Utan kontakt i två timmar försmäktar jag i detta hus

När jag satte mig vid frukostbordet i morse fick jag inte igång min nya internetradio. Nätverksfel stod det i displayen och jag började genast fingra på reglagen. Utan framgång. Startade datorn, bara för att upptäcka att jag helt saknade kontakt med den stora webben. Vilket också förklarade nätverksfelet i radion.

Då kokade jag en kopp kaffe och slog på teven. Och möttes av en svart ruta med meddelandet "Ingen signal". I samma ögonblick ringde min far från några kvarter ner och frågade: "-Har ni vatten? Det har inte jag". Då började jag fundera. Är det dagen D idag? Är det slutet? Är alla våra tillgångar strypta, likt det som händer Die Hard 4.0? Så var det inte. Jag ringde supporten och fick veta att det var ett fel som strax skulle vara åtgärdat gällande tv och bredband. Hos far var det en vattenläcka. Allt är fixat och livet går vidare precis som vanligt.

Under de två timmarna vi var utan kontakt med omvärlden blev hela huset ganska grundligt städat. Det kom alltså något gott ur det här.

3 kommentarer:

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.